Holický masopust 2016

06.02.2016 09:00

S neochvějnou pravidelností se na začátku každého nového roku vrací čas plesů a masopustního veselí. Zveme vás spolu se Dechovým orchestrem KD Holice a ve spolupráci s Městem Holice a Kulturním domem města Holic v sobotu 6. února na další Holický masopust, při kterém se zase můžeme setkat a poveselit.

Pokud se chcete stát součástí Holického masopustu i vy, ozvěte se nám a využijte jedinečnou možnost se aktivně zapojit do společenského dění v Holicích! Teplé občerstvení během pochodu zajištěno. Kostým bude zapůjčen, ale můžete přijít i ve vlastním. Vítána je aktivní znalost polky a valčíku.

Program

  9:00 Zahájení masopustu u KD (povolení od starosty města)
  9:00 - 16:00 Průvod maškar městem
Procházející průvod neváhejte pozvat k zastavení u vašeho příbytku,maškary rády navštíví každého z vás. Můžete je občertvit štamprdlátkem i něčím malým k zakousnutí, jistě se vám pak nějakou taškařicí odvděčí: „Zahrajeme vám písničku na přání, zatancujeme si s vámi a půjdeme zase o dům dál.

Trasa: kulturní dům – Holubova ulice (kolem fotbalového stadionu k bývalému Kovopodniku) - Husova ulice (od odbočky na Podlesí směrem k centru města) – Tyršova ulice - Havlíčkova ulice – Komenského ulice – Klicperova ulice - ulice U Kapličky – Tylova ulice – Mládežnická ulice – Zborovská ulice – Družstevní ulice - ulice Budovatelů – Pardubická ulice – Smetanova ulice - ulice Kapitána Jaroše - ulice Majora Baumanna - ulice Pod Parkem – Vysokomýtská ulice – Zahradní ulice – Josefská ulice (od křižovatky se Zahradní ulicí směrem k centru města) – Nádražní ulice (v úseku od Palackého ulice k železniční trati) – Palackého ulice - náměstí TGM
  9:00 - do vyprodání Vepřové hody - prodej zabíjačkových pochoutek zajišťuje Restaurace Zlatá koruna
(ovar, jitrnice, kroupy, prejt, tlačenka, polévka a další) - prodej v restauraci Pod kaštanem
14:00 - 16:00 Masopustní odpoledne na náměstí T. G. M. (nejen pro děti)
soutěže pro děti o ceny, gastrosoutěže pro dospělé, vyhlášení nejlepší dětské masky, Kulturní program, masopustní občerstvení, domácí koblihy
16:00 Odpravení kominíka (zakončení masopustu)

 

Kontakt

Kultura pro město

info@kulturapromesto.cz

737 726 128
605 366 017

Vyhledávání

Novinky, pozvánky

Přihlaste se k odběru novinek a pozvánek na naše akce:

Partneři

 

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode