Koncert Ave Maria Vánoce 2014

26.12.2014 18:00

Město Holice a občanské sdružení Kultura pro město vás zvou na slavnostní vánoční koncert Ave Maria Vánoce 2014.

Zazní v kostele svatého Martina v Holicích na svátek svatého Štěpána 26. prosince v 18 hodin. Na koncertu vystoupí operní pěvkyně Ema Hubáčková, kterou na koncertní křídlo doprovodí klavírní virtuos Vladimír Župan. Zazpívají i žáci holických škol a Svatomartinský sbor. Vstupenky na koncert si můžete zakoupit v předprodeji v Cestovní kanceláři Apollo Holice nebo na místě konání koncertu 30 minut před začátkem koncertu.

Cena vstupenky je 200 korun, děti mají vstup zdarma.

V průběhu slavnostního koncertu AVE MARIA se posluchači ocitnou v strhujícím světě hudby a uslyší sugestivní mistrovská a nejslavnější díla. Brilantnost a virtuosita účinkujících umělců vdechne život nejslavnějším skladbám navozujícím předvánoční náladu. Zazní nejkrásnější mariánská díla, která jsou propojena s postavou mimořádných jevů a úctou k ideálu nejčistšího ženství – AVE MARIA (Ch. Gounod, G. Caccini, C. Saint-Saëns, G. Verdi, H. Millard, F. Schubert) a nejkrásnější skladby a árie českého i světového repertoáru. (G. F.Händel, G. Puccini,G. Verdi, A. Dvořák,..). Skrytá vášeň, vroucnost i láska zazní ve skladbách J. S. Bacha, T. Albinoniho, Ludwiga van Beethovena F. Schuberta, F. Chopina, F. M. Bartholdyho či F. Liszta. Monumentální či naopak jemný zvuk varhan navodí atmosféru pokory, klidu a meditace.

Koncert se koná pod záštitou Biskupství královéhradeckého, starosty města Holice Mgr. Ladislava Effenberka, s podporou města Holice a MO TOP09 Holice.

Kontakt

Kultura pro město

info@kulturapromesto.cz

737 726 128
605 366 017

Vyhledávání

Novinky, pozvánky

Přihlaste se k odběru novinek a pozvánek na naše akce:

Partneři

 

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode