Předvánoční zastavení 2014

20.12.2014 14:00

Kupte si polévku, podpoříte onkologickou léčbu Kačenky Říhové

Dobročinná polévka a Andělská pošta. Taková jsou lákadla v pořadí šestého Předvánočního zastavení, které pro malé i velké pořádá občanské sdružení Kultura pro město. Po pěti letech, kdy se akce konala v Kulturním domě města Holic, se prvně uskuteční na holickém náměstí, konkrétně na parkovišti před Komerční bankou. Středobodem programu bude vaření a prodej dobročinné polévky. Charitativní náboj dostane akce tím, že výtěžek z jejího prodeje věnujeme na podporu onkologické léčby Kačenky Říhové z Velin, která trpí akutní leukémií.

Protože se akce v předvánočním čase, mohou si děti vyrobit přáníčka či dopisy pro Ježíška. Andělská pošta je pak Ježíškovi doručí. Očekáváme anděla, který přijede na nebeském kole, vybere od dětí přáníčky a dopisy a doručí je do těch správných rukou. Děti by neměly zapomenout napsat také svoji adresu, aby jim Ježíšek mohl odepsat, že jejich přání a dopisy dostal.

V průběhu Předvánočního zastavení, které se uskuteční již tuto sobotu 20. prosince od 14 hodin, bude také vystoupení dětského dechového orchestru Bašapa, tanečníků Tanečního studia Hany Flekrové, skautů a harmonikáře Michala. Vstupné na akci je dobrovolné.

Akci podporuje MO TOP09 Holice.

Kontakt

Kultura pro město

info@kulturapromesto.cz

737 726 128
605 366 017

Vyhledávání

Novinky, pozvánky

Přihlaste se k odběru novinek a pozvánek na naše akce:

Partneři

 

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode