Zelák 2016

23.01.2016 15:00

V tomto zimním období je třeba pamatovat na dostatečný přísun vitamínů a dalších zdraví prospěšných látek. Jejich tradičním zdrojem už od časů našich předků je kysané (nakládané, kvašené, ...) zelí a také nakládané okurky. O tom, že je také pochoutkou se můžete přesvěčit v sobotu 23. ledna 2016 odpoledne od 15 hodin v Restauraci Černý kůň (v nekuřáckém salonku). Těšit se můžete na ochutnávku a hodnocení soutěžních vzorků kysaného zelí (degustační pas). Krom soutěžních vzorků budete moci okusit pokrmy ze zelí a nakládaných okurek a další občerstvení. Odpoledne zakončíme samozřejmě vyhlášením výsledků.

Pokud máte naložené vlastní zelí a/nebo okurky, neváhejte, přihlašte se níže nebo až na místě v den konání (do 14:30) a dokažte, jaká je to delikátní pochoutka. Pak už jen stačí do 14:30 přinést cca 1,5 kg vašeho výtečného zelíčka či okučiček a věřit, že bude chutnat největšímu počtu degustátorů, které také srdečně zveme.

Přihláška

Klání v nejchutnějším domácím kysaném zelí nebo nákládaných okurkách.





Kontakt

Kultura pro město

info@kulturapromesto.cz

737 726 128
605 366 017

Vyhledávání

Novinky, pozvánky

Přihlaste se k odběru novinek a pozvánek na naše akce:

Partneři

 

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode