Zelák 2017

12.01.2017 09:00

Zima se nám letos představuje ve své vrcholné formě, je proto potřeba pamatovat na dostatečný přísun vitamínů a dalších zdraví prospěšných látek. Jejich tradičním zdrojem už od časů našich předků je kysané (nakládané, kvašené, ...) zelí a také nakládané okurky. O tom, že je také pochoutkou se můžete přesvěčit v sobotu 21. ledna 2017 odpoledne od 15 hodin v Restauraci Černý kůň (v nekuřáckém salonku). Potěchu a zahřátí pak poskytne také rozličné domácí víno, které lze do soutěže přihlásit. Těšit se můžete na ochutnávku a hodnocení soutěžních vzorků (degustační pas). Krom soutěžních vzorků budete moci okusit pokrmy ze zelí a nakládaných okurek a další občerstvení. Odpoledne zakončíme samozřejmě vyhlášením výsledků.

Pokud máte naložené vlastní zelí a/nebo okurky a/nebo domácí víno, neváhejte, přihlašte se níže případně až na místě v den konání (do 14:30) a dokažte, jaká je to delikátní pochoutka. Pak už jen stačí do 14:30 přinést cca 1,5 kg vašeho výtečného zelíčka či okučiček a věřit, že bude chutnat největšímu počtu degustátorů, které také srdečně zveme.

Kontakt

Kultura pro město

info@kulturapromesto.cz

737 726 128
605 366 017

Vyhledávání

Novinky, pozvánky

Přihlaste se k odběru novinek a pozvánek na naše akce:

Partneři

 

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode